24 Mayıs 2013 Cuma

Teen Wolf Sevdası

Yabancı dizi izlemeyi seviyorum hem kısa hem de daha orijinal diziler oluyorlar. İzlediklerim arasında Türkçesi genç kurt olan Teen Wolf da var. 3 Haziran da 3.sezonu başlıcak dizinin karakterlerini anlatayım size kesinlikle başlamanız gereken bir dizi zaten toplam yayınlanan bölüm sayısı 25. 3 Haziran a hayli hayli biter.. İyi seyirler.
 En sevdiğim karakterden başlayacağım anlatmaya Stiles (Dylan O'Brien)...
 
Bu çocuk yakışıklılıktan çok fazlasıyla sempatik. Mimikleri bir insanın bu kadar mı tatlı olur. Lydia pisliği bu çocuğu sevmiyor çocuk onun için ölüyor o sevmiyor manyak karı. Bu çocuk başrol yani Scott'un kankisi arkadaşlıklarına imreniyorum. Bu sezon sanıyorum ki buda kurt olacak.
 
Şimdi Lydia şıllığına geçelim..
 
Kız güzel hatta baya güzel ama salak. Problemli psikolojik sıkıntıları var. Sanıyoruz ki kurt kadın.. Jackson a aşık. Olduğundan çok farklı gösteriyor kendini. Allison un kankisi buda bi ara Scott a yanaştı bi şeyler oldu sonra döndü geri..
 
Şimdi Allison Argent (Crystal Reed) a geçelim..
 
 
Başrol oyuncusu kasabadaki yeni kız. Kendisi okçu babası kurt adam avcısı. Tuhaf bi kız. Scott ile aşkları etkileyici açıkçası.
 
Artık Scott McCall (Tyler Posey)
 
 
Başrol oyuncu.Okulun ezik tipiyken şansı dönen hayatını bir ısırık sayesinde iyiye çeviren ergen. Kurt çocuk başına çok bela alıcak.
 
Şimdi ise Jackson ( Colton Haynes)
 
Okulun zengin yakışıklı popüleri. Lydia yayla çıkmış. Daha sonra kanima olacak olan kişi.
 
Derek Hale (Tyler Hoechlin)
 
Scott a kurtluğu öğreten yakışıklı adam. Selçuk Özdemir e benzetiyorum bu adamı. Ailesini yangında kaybetmiş daha sonra alfa olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder